onze vacatures

  • Toon alle jobs
  • Hoofdzetel
  • Kantoor netwerk
  • Siège Principal

Het DNA van hypotheek.winkel

Samen zijn we sterker!

Samenwerken is één van de kernwaarde voor hypotheek.winkel en maakt een belangrijk deel uit van ons DNA. Wanneer we samenwerken komen we tot geweldige resultaten die de groei van hypotheek.winkel mogelijk maakt! Elke medewerker speelt een cruciale rol in onze organisatie, zowel op de hoofdzetel als in ons netwerk. Samen stralen we de waarden van ons bedrijf uit en geven we elke dag opnieuw het beste van onszelf om woondromen waar te maken.

Zelfontplooiing

We geloven sterk in onze mensen en in hun persoonlijke ontwikkeling! We bieden de collega's alle kansen om samen met ons te groeien. Ze zijn de kracht van ons bedrijf!

Integriteit

De droom van de klant staat altijd centraal! Integriteit is bij hypotheek.winkel een bedrijfswaarde die staat voor verantwoordelijkheid nemen van de normen en waarden binnen de organisatie . "Integer werken" betekent dat je professioneel, onafhankelijk, betrouwbaar en zorgvuldig werkt.We zijn ons bewust van het vertrouwen dat de klant in ons stelt en streven naar een maximale klantentevredenheid!

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen of maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons centraal in de organisatie. Het gaat om de initiatieven die wij als bedrijf nemen. We gaan een stap verder dan datgene waartoe de wet ons als onderneming toe verplicht.

Opgericht in 2001
Medewerk(st)ers > 100
Zot? Absoluut! Hoe gekker, hoe liever :)
Vrijdag is Klinken op't weekend!
Wist je dat? We in het coworking bedrijvencentrum van Officenter werken.